Codetaal.

De verrassing is er een beetje af, maar het is weer eens drie uur en ik heb nog geen oog dicht gedaan. Het is een terugkerend probleem, dat gepieker van me midden in de nacht. Maar aan de andere kant, jullie hebben weer leesvoer. Of dat nou is wegens interesse, leedvermaak of nieuwsgierigheid. Anyways, to … Continue reading Codetaal.

Advertisements

And all those things I didn’t say…

...wrecking balls inside my brain. Ook jij hebt vast wel iets dat je nog had willen zeggen? Of dat nou is omdat je een ruzie hebt met iemand, of omdat je iemand bent verloren. Of omdat je de kans nooit hebt gekregen of misschien wel niet hebt gepakt. Soms blijven er dingen in je hoofd … Continue reading And all those things I didn’t say…

Wijnnn – deel 6

Na een vakantieperiode van geen tijd maken voor wijn testen - maar vooral veel wijn drinken - word het nu wel echt weer tijd. Een vriendinnetje is vandaag bij me en heeft een wijntje voor me meegenomen - mijn vrienden kennen me gelukkig heel goed. Deze gaan we lekker samen testen, na een middag van … Continue reading Wijnnn – deel 6

Home sweet home.

Ik heb mezelf een tweede wijntje ingeschonken. Ik heb Moulin Rouge in mijn PS2 zitten - ja, ik heb nog een PS2 en dvd's - en ik zit heerlijk op bed. Maar dit keer niet in mijn broertjes kamer, maar in mijn eigen kamer. Eindelijk weer een eigen thuis, mijn eigen plekje. Vanavond slaap ik … Continue reading Home sweet home.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.

Ik kijk in de spiegel en word steeds vaker geconfronteerd met een stuk van mezelf dat ik lang heb ontkent of weggestopt. Ik ben niet perfect.  En ja, dit wist ik al langer dan vandaag. Maar wat ik bedoel is, soms is het makkelijk te denken dat ik niks fout doe. Of omdat ik met … Continue reading Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.

Rusten doe je later maar!

Het is een beetje druk de laatste tijd. Niet alleen in mijn hoofd - voor de verandering -, maar ook echt. Officieel heet deze periode volgens mij zomervakantie, maar ik werk elke week en elke dag van half drie tot half elf, op m'n weekenden na. In mijn weekenden is het tijd voor vriendjes en … Continue reading Rusten doe je later maar!