#7.

Vandaag ben jij er niet en gisteren ook al niet. Toch zag ik je even, echt maar heel even. Een glimp vang ik soms van je op in mijn eigen blik. Een blik die ik juist door de jaren direct herken. Ik schrik dat het zo vlug weer ik ben, die ik zie. Toch zag … Continue reading #7.

Advertisements

Wat er over blijft.

De ochtend dat ik wakker werd en allerlei gezeik hoorde op de gang. Mijn zus roepend naar mijn broertjes en zusje. Ik kijk op mijn klok en ja hoor, ik was weer eens aan de late kant. Geïrriteerd en gehaast sta op en maak ik me snel klaar voor school. Toch zou ik deze ochtend … Continue reading Wat er over blijft.

Krijg de pest, zei de muis.

Mijn schrijverij is niet meer zo up to date als dat het was. Ik ben een beetje inspiratieloos de laatste tijd. Maar bij deze even een update. Het tweede blok colleges is ondertussen begonnen en ik heb een week ziek, zwak en snotterig in mijn bed gelegen. Ik heb geslapen als een malle, zakdoeken vol … Continue reading Krijg de pest, zei de muis.

Codetaal.

De verrassing is er een beetje af, maar het is weer eens drie uur en ik heb nog geen oog dicht gedaan. Het is een terugkerend probleem, dat gepieker van me midden in de nacht. Maar aan de andere kant, jullie hebben weer leesvoer. Of dat nou is wegens interesse, leedvermaak of nieuwsgierigheid. Anyways, to … Continue reading Codetaal.

And all those things I didn’t say…

...wrecking balls inside my brain. Ook jij hebt vast wel iets dat je nog had willen zeggen? Of dat nou is omdat je een ruzie hebt met iemand, of omdat je iemand bent verloren. Of omdat je de kans nooit hebt gekregen of misschien wel niet hebt gepakt. Soms blijven er dingen in je hoofd … Continue reading And all those things I didn’t say…