Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.

Ik kijk in de spiegel en word steeds vaker geconfronteerd met een stuk van mezelf dat ik lang heb ontkent of weggestopt. Ik ben niet perfect.  En ja, dit wist ik al langer dan vandaag. Maar wat ik bedoel is, soms is het makkelijk te denken dat ik niks fout doe. Of omdat ik met … Continue reading Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.

Rusten doe je later maar!

Het is een beetje druk de laatste tijd. Niet alleen in mijn hoofd - voor de verandering -, maar ook echt. Officieel heet deze periode volgens mij zomervakantie, maar ik werk elke week en elke dag van half drie tot half elf, op m'n weekenden na. In mijn weekenden is het tijd voor vriendjes en … Continue reading Rusten doe je later maar!

Nachtelijke piekersessies.

Het word al weer licht buiten en ik slaap nog steeds niet. Ik lig weer eens te woelen en te draaien. Mijn hoofd is weer eens onrustig. Komend weekend verhuis ik mijn spullen naar mijn nieuwe plekje en ik moet nog duizend dingen regelen. Daarnaast ben ik weer eens aan het piekeren over het verleden. … Continue reading Nachtelijke piekersessies.

Le poème #8.

Een gevecht tussen mijn hoofd en mijn hart en andersom. Een duel tussen jouw hoofd en jouw hart en andersom Een slagveld tussen jouw woorden tegen de mijne en andersom. Win jij of win ik? Elke gedachte, elke verwarring, elk gevoel, elk misverstand, elk woord, elke aanname is er één te veel. We voelen ons … Continue reading Le poème #8.

Wijnnn! – Deel 5

Vandaag test ik een rosé, ter ere van mijn vader. In het wijn-gen kunnen jullie terug lezen dat ik mijn liefde voor wijn van hem heb. Vandaag is zijn verjaardag, hij zou 54 zijn geworden. Ik heb er een gewoonte van gemaakt om op zijn verjaardag te proosten op hem. En zo dus ook dit jaar, maar op deze manier proost ik ook een beetje met jullie dit jaar!