Wijnnn! – Frontera – Sauvignon Blanc / Semillón

We zitten ondertussen al best weer een poosje in 2018 en ik heb geen tijd gehad nog om echt een nieuwe wijn te testen. Ik heb afgelopen weken gestresst om deadlines en een tentamen en vandaag is het nieuwe blok begonnen. Wat inhoudt dat ik eindelijk weer echt tijd kan vrijmaken om leuke dingen te … Continue reading Wijnnn! – Frontera – Sauvignon Blanc / Semillón

Advertisements

Gescripte studiestress.

Precies een jaar geleden, was ik bezig met de keuze om terug te gaan naar school. Ik kom hier net achter door de volgende post in mijn 'op deze dag' op Facebook: Back to school? That's the question! - Koffie, muziekje aan en op naar m'n afspraak op Hanze. Het is gek hoe in een … Continue reading Gescripte studiestress.

Dag oud, hallo nieuw!

Okee, het is bijna het einde van het jaar. En wat een verwarrend en bí-zar jaar was dit! Afgelopen weken ben ik bezig geweest om alles eens op een rijtje te zetten van afgelopen jaar. Wat waren mijn hoogte- en dieptepunten? Waar heb ik spijt van en waar ben ik trots op? En wat wil … Continue reading Dag oud, hallo nieuw!

Wat er over blijft.

De ochtend dat ik wakker werd en allerlei gezeik hoorde op de gang. Mijn zus roepend naar mijn broertjes en zusje. Ik kijk op mijn klok en ja hoor, ik was weer eens aan de late kant. Geïrriteerd en gehaast sta op en maak ik me snel klaar voor school. Toch zou ik deze ochtend … Continue reading Wat er over blijft.